Na een lastige periode heb ik ervaren dat beweging in de natuur, yoga en orde scheppen in hoofd en huis veel rust gaven. Ballast eruit en ruimte maken voor de dingen die nu belangrijk zijn. Met een achtergrond in vervoer, logistiek, ICT, marketing, communicatie en consultancy, heb ik geleerd hoe zaken in beweging gezet kunnen worden. En dat veel dingen efficiënter kunnen. Vroeger werkte ik vooral met mijn hoofd, nu met gevoel en intuïtie. Meer uit mijn hart. Alhoewel ik er vroeger vaak moeite mee had, realiseer ik me nu dat mijn hooggevoeligheid juist van dienst is bij het coachen (en kan jou ook leren omgaan met die hooggevoeligheid).
Al mijn ervaring combineer ik om jou verder te helpen met je vraagstuk.

Het heeft me altijd geboeid: waarom doen mensen de dingen die ze doen? En later kwam daarbij: hoe kan het beter?

Voor bedrijven ben ik part-time beschikbaar voor het aanbrengen of verbeteren van structuur en processen. En als tijdelijke sparring-partner.

Als persoonlijke coach haal ik de essentie van wat er -vaak onbewust- dwarsligt naar boven. Eerst tot rust komen. Dan luisteren, prikkelen, spiegelen en confronteren. Daarin kan ik concreet zijn èn net zo makkelijk schakelen naar meditatie, ademhalingstechnieken en een vleugje spiritualiteit. Bovenal stel ik de vragen waardoor de cliënt zichzelf kan ontdekken.

Coachstijl

Mijn coachstijl wordt omschreven als intuïtief, direct en doortastend, analytisch, resultaatgericht en met humor. In een vertrouwelijke omgeving ontstaat er een verbinding waardoor er vanuit diepere lagen inzichten komen.

Coach in Den Haag

Ik ben gecertificeerd wandelcoach en TriA© Coach via Wandelcoach Nederland, opgeleid als Professional Organizer bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) en heb een HBO opleiding ICT – Vormgeving en Interactie tussen mens & machine gevolgd.

Ik ben lid van Wandelcoach Nederland en een landelijke netwerk van zakelijke coaches in de TriA Movement. Op Beter in het groen kun je mij en vele andere buitenactiviteiten in Nederland vinden.

Over Meneer Rust

Meneer Rust = Joris de Wert. Ik coach in Den Haag en Zuid-Holland.

Neem eens contact op om te ontdekken waar ik jou mee kan helpen.

Ervaringen van anderen

“Ik worstelde met een nieuwe richting voor mijn inmiddels goedlopende bedrijf en die meer past bij wat ik nu wil. Joris liet me kijken naar mijn persoonlijke wensen en wat ik juist mis in mijn huidige service aanbod. Door deze ‘missing link’ naar boven te krijgen werd me ook duidelijk waar ik naar zocht om aan te bieden volgend jaar.”

“Keuzes maken lijkt voor iedereen makkelijk maar ik had er moeite mee. Door de begeleiding werd mij duidelijk wat nou precies de dingen zijn waar ik tussen twijfelde (hint: net wat anders als ik dacht :). Door de keuze meer uit mijn hart dan met mijn verstand te maken klopte deze voor mij ook beter.”

“Het was voor mij de eerste keer dat ik met een coach meeliep. Er werden goede vragen gesteld die me aan het denken zetten. Een van mijn aandachtspunten is om de rust bewaren op het moment dat ik het even niet meer weet.” – Katalin, Senior Financieel Medewerkster

“In een periode waar ik alle kanten op kon had ik behoefte aan meer duidelijkheid; weer inzien waar ik zelf echt blij van word, waar ik achter sta en wat mijn werk betekenis geeft. Het werd me gaandeweg duidelijk waar mijn prioriteiten de komende tijd liggen. Dat gaf me zowel een ontspannen als energiek gevoel. Tijd voor gerichte actie!” – Sebastiaan, Duurzaam Ontwerper

“Tijdens de natuurwandelingen ontstond er ruimte en kwamen de onderliggende patronen naar boven die er voor zorgden dat ik telkens weer in dezelfde onprettige situaties belandde. Dat ik die situaties zelf mee hielp ontstaan had ik nooit gedacht. In de natuur ben ik letterlijk over mijn obstakels gestapt. Nu ik mijn eigen inbreng beter aanvoel heb ik meer invloed op een positieve uitkomst en rust in mijn hoofd.” – Man, Gezondheidszorg

“Joris helpt je op een rustige en weloverwogen manier met gebruik van de ruimte in de natuur de weg in jezelf te vinden. Erg fijn!” – Gaby