Joris-de-Wert-Wandelcoach-Den-Haag-Natuurcoach-SessieErvaar je belemmeringen in je leven, op je werk of in je onderneming? Heb je een vraagstuk waar je mee zit? Ben je moe van al dat gepieker? Zijn er knelpunten of ervaar je blokkades waardoor je niet verder komt? Heb je alles wat je ooit wilde bereiken en toch knaagt er iets? Zoek je een nieuwe richting in je leven of met werk?
Samen onderzoeken van je vraagstuk om zo tot de kern te komen. Zodat je antwoorden kunt vinden. Niet wat andere mensen van je verlangen, maar wat jij echt zelf wilt.

Voor zaken waar je zelf niet uitkomt is coaching of wandelcoaching geschikt en het past vast ook bij jou.

Wandelcoach in de buitenlucht – wat is wandelcoaching

Ik coach veel buiten: een wandelcoach of natuurcoach wordt dit vaak genoemd. Wat is wandelcoaching? Niet alleen een persoonlijke coach in de buitenlucht. De natuurlijke omgeving wordt ingezet om het praten makkelijker te maken en om openingen te creëren. Wandelend gecoacht worden, wordt door klanten als minder zwaar ervaren. Omdat je niet tegenover elkaar zit en naast elkaar loopt. Het is gelijkwaardiger. Je hoeft elkaar niet continue aan te kijken. En er mogen stiltes vallen… Door het ervaren van het landschap worden je zintuigen anders geprikkeld en komen resultaten op een natuurlijke wijze. Ik luister, houdt je af en toe een spiegel voor en confronteer waar nodig. Altijd op basis van gelijkwaardigheid.

Je vraagt je misschien af of deze manier wel bij je past?

Besef je dan je buiten als vanzelf sneller tot rust komt. En er ontstaat ruimte om de volgende stap te zetten. We zetten dan ook letterlijk beweging in je vraagstuk. Met nieuwe inzichten krijg je een beter beeld hoe jij je zaken anders kunt aanpakken of je toekomst in kunt richten.

Ben je introvert en/of hoogsensitief (HSP / hooggevoelig / hooggevoeligheid)? Dan is het extra fijn om in een prikkelarme omgeving gecoacht te worden. En wellicht te leren om prettiger om te kunnen gaan met je hooggevoeligheid.

Joris-de-Wert-Coach-Den-Haag-Eigen-pad-volgenWaar en wanneer

In overleg vindt de coaching plaats in de natuur van Den Haag (zoals Clingendael), tussen Delft en Zoetermeer (Bieslandse Bos, De Balij) of Wassenaar (Meijendel). Of op lokatie in Zuid-Holland.

Ook in het weekend en op zomeravonden zijn er mogelijkheden.

De wandeling gaat altijd door behalve bij weeralarm voor zware storm. Eventueel kan de afspraak dan binnen plaatsvinden.

Bij verhindering ten minste 24 uur voor de afspraak afmelden, bij voorkeur telefonisch zodat we gelijk een nieuwe afspraak kunnen maken. Bij afzeggingen binnen 24 uur wordt de helft van de sessiekosten in rekening gebracht.

TriA© Coach

Tria Coach - Meneer Rust - Joris de Wert Als TriA Coach en wandelcoach maak ik o.a. gebruik van de TriA© methode. TriA staat voor Aandacht, Acceptatie en Actie. Het is een combinatie van counseling, coaching en lifecoaching. Op een natuurlijke wijze worden verstand en gevoel gekoppeld zodat jij tot nieuwe en duurzame inzichten komt. Gedurende de coachsessies worden nieuwe stappen helder voor je. Rust vinden in je hoofd en jouw pad vinden. Weer in balans.

Werkwijze

Ik bied losse sparringsessies aan, persoonlijke coachtrajecten en voor bedrijven het TriA© Coaching Trajecten van 12 uur incl. certificaat van deelname.

Een persoonlijk coachtraject gaat meestal uit van zo’n 3 tot 7 gesprekken van 1 à 1,5 uur welke ongeveer om de twee weken plaatsvinden.

Wat voor sommige vraagstukken goed kan werken is een eenmalige langere wandelcoach sessie. Alhoewel je dan niet na elke sessie je actiepunten in de praktijk kunt brengen en na terugkoppeling je ‘tactieken’ kunt aanpassen, is er dan wat minder tijdsdruk. Er kan dan -bijvoorbeeld- een uitgebreider actieplan uitkomen.

De intake gaat telefonisch. Eerst kennismaken kan natuurlijk altijd. Het wordt vaak als prettig ervaren om dan direct van start te gaan als de tijd wederzijds beschikbaar is. Ook als we direct een sessie plannen en in het eerste half uur blijkt dat we geen verbinding krijgen kun je zonder kosten stoppen.

Je kunt vooraf een offerte ontvangen voor je werkgever. Soms zijn er ook andere vergoedingen mogelijk. Lees meer over de vergoeding van coachsessies door werkgevers en zorgverzekeraars.

Het complete TriA© Coaching Traject omvat 12 uur coaching en een certificaat van deelname. Een toegevoegde waarde op een cv en als bewijs van een afgeronde coaching richting werkgevers.

De coachsessies vinden plaats in Den Haag of de nabije omgeving. Een locatie die wat verder van een werkgever of thuissituatie af ligt werkt prettiger. Als er toch een voorkeur is voor coaching in de directere omgeving van het bedrijf is dit bespreekbaar.

Neem gerust contact op om je vragen te bespreken en kennis te maken.

Zoek je als manager een individuele coach of wandelcoach voor je werknemers of een teamlid? Neem dan eens contact op om te overleggen wat ik kan betekenen.