Wellicht ben je zelf al vaak aan opruimen begonnen maar voelde je je al snel overweldigd. Soms is het zoveel dat je wellicht denkt dat het toch geen nut heeft om een beetje te doen. Laten we het dus samen oppakken zodat jij daarna zonder je schuldig te voelen weer kunt doen wat je wilt doen!

Samen werken we aan het ontspullen van je omgeving. En bergen daarna op wat er overblijft. Minimalisme is mooi maar het gaat er natuurlijk om dat je je omringt met de spullen waar jij blij van wordt. Het wordt weer een ruimte waar het prettig is om te leven of te werken. En je krijgt natuurlijk tips hoe je het zo kunt houden.

Joris-de-Wert-Professional-Organizer-Den-Haag-OpruimenOpruimen – Van vol naar fijn

Een huis is je veilige haven. Een plaats waar niets moet en alles mag. Zie je omgeving als een ruimte die jou in staat moet stellen om je ding te doen.
Ik help je om rust te creëren in al die dingen die je nog ‘zou moeten’ en ‘eigenlijk al had willen doen’. Zoals het opruimen van volle ruimtes, werkplekken of een huis verkoopklaar maken zonder het onvermijdelijke sentiment wat we er zelf mee hebben.

Bewaren of wegdoen?

Ik assisteer je bij het maken van keuzes. We gaan zoveel mogelijk schoon schip maken. Jij bepaalt natuurlijk altijd zelf wat er blijft en wat er hergebruikt kan worden door anderen.

Voor particulieren is het tegenwoordig goed te doen om spullen ecologisch af te voeren. Ik probeer daarbij dan ook deze volgorde aan te houden: Marktplaats > kringloop > milieudepot. Als Marktplaats nieuw voor je is help ik daarbij. Met de opbrengst kun je vaak minimaal een deel van kosten van je opruimcoach dekken.
Indien gewenst breng ik direct 1 autovracht aan handzame spullen voor je naar de kringloopwinkel. En jij kunt aan het eind van dag al genieten van de rust en ruimte in huis!

 

[btnsx id=”310″]

of ga naar werkwijze

 

Minder spullen,
minder zorgen!