Als je het lastig vindt om structuur aan te brengen in je bedrijf of je (werk)omgeving op orde te krijgen, zijn er vaak onderliggende redenen. Het zou kunnen dat er simpelweg geen of een inefficiënt systeem in zit. Hierdoor moet je elke keer weer moeilijke beslissingen nemen waar je het binnenkomende stuk moet laten. Gevolg: heb je geen zin in en dus komt het op de groeiende stapel om er op een geschikter moment naar te kijken. En dat geschiktere moment komt niet voor op de kalender 🙂

Soms komt er gewoon teveel binnen. En wordt elk document bewaard omdat het niet zeker is of het weg kan. Het kan ook zijn dat je stapels digitale documenten, e-mail, bestanden, media of foto’s hebt en niet weet hoe ze handig op te bergen zijn. Of hoe je er een ‘backup’ van maakt (= kopie opslaan). Wellicht is het lastig om het overzicht te bewaren in de combinatie van alle papieren en digitale zaken. Je wilt zoveel mogelijk over naar een digitale administratie maar weet niet goed hoe.

Wat jouw reden ook is, ik help om je bedrijf, (werk)omgeving of administratie weer op orde te krijgen.

Joris-de-Wert-Professional-Organizer-Den-Haag-Administratie-DigitaliserenStructuur in taken, papieren, bestanden, e-mail, media, filmpjes, foto’s..

Samen verzamelen we alle papieren en digitale zaken die zijn blijven liggen. Daarna kijken we wat echt bewaard moet worden en verwijderen wat wel weg kan. Wat overblijft bergen we overzichtelijk op.

Ook kan ik assisteren met het aanbrengen van een werkbare structuur in taken, werkzaamheden, digitale bestanden, e-mail, documenten, foto’s, papieren, dossiers en digitale mappen.

Vaak blijkt na het digitaliseren dat veel zaken te automatiseren zijn zodat er geen omkijken naar is.

E-mail en foto’s kunnen al een compleet onderwerp op zichzelf zijn. Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van pop3 naar imap e-mail, zodat deze gelijk is op de laptop, telefoon en tablet. Of het verzamelen en samenbrengen van alle foto’s die door de jaren in verschillende vormen en plaatsen zijn opgeslagen.

In de praktijk

De hoeveelheid tijd die er voor nodig is, is per situatie natuurlijk verschillend. Soms is een eerste aanzet al voldoende om het zelf af te maken. Soms is het prettig om het complete traject samen te doen.

Ik assisteer bij het opzetten van een structuur die voor jou werkt. Met een direct en blijvend resultaat.

 

[btnsx id=”310″]

of ga naar werkwijze