Je druk maken.. doe je zelf. Je druk laten maken.. doen anderen. Of heeft degene die het druk heeft daar zelf invloed op?
Het volplannen van tijd is vrij eenvoudig en vaak de bron van al die stress. Maar de taken en activiteiten die jij in de beschikbare tijd doet kun je zelf bepalen. Focus dus. Op wat ècht belangrijk is voor jou. Dat creëert de rust die je zoekt om te kunnen doen wat jij wilt.

Van stress naar de perfecte agenda

Joris-de-Wert-Professional-Organizer-Den-Haag-Minder-Stress-Drukke-Agenda

Allereerst gaan we onderzoeken wat jij in je werk en voor jezelf belangrijk vindt. En wat je zèlf wilt gaan doen (binnen en buiten je ‘takenpakket’).

Daarna bekijken we je werk en persoonlijke activiteiten om het overzicht te krijgen. We gaan alles vinden wat je kunt elimineren, automatiseren of uitbesteden. Bij dit onderdeel hoort “nee” durven én kunnen zeggen tegen datgene wat je niet meer wilt.
Zo creëren we de benodigde ruimte voor het toevoegen van alle activiteiten die je zélf graag wilt doen. Jouw ideale agenda.

Weg met die stress! We bepalen een agenda die voor jou werkt.

Je huidige activiteiten en toekomstwensen bekijken kan bij jou in het bedrijf of bij je thuis. Veel klanten vinden het juist prettig om het tijdens een sessie bij de coach aan tafel of tijdens een wandeling in de natuur te bespreken. In een andere omgeving krijg je het vaak veel sneller helder. En eventuele praktische vervolgstappen kunnen we dan bij jou thuis of op het werk doen.

Maandelijkse ondersteuning

Heb je als ADD of ADHD gelabelde kenmerken en is het lastig om overzicht te houden? Dan kunnen we maandelijks een vast tijdstip afspreken om samen de nieuwe maand in te plannen.

 

Ik wil een vrijblijvend gesprek aanvragen

of ga naar werkwijze

 

Ik stop met geleefd worden,

        en kies mijn eigen pad!