Je druk maken.. doe je zelf. Druk opleggen.. doen anderen. Of heb je daar als ontvanger zelf invloed op?
Het volplannen van tijd is vrij eenvoudig en vaak de bron van al je stress. Maar de taken en activiteiten die jij in de beschikbare tijd doet kun je zelf bepalen. Focus dus. Op wat ècht belangrijk is voor jou. Dat creëert de rust die je zoekt om te kunnen doen wat jij wilt.

Van stress naar de perfecte agenda

Joris-de-Wert-Professional-Organizer-Den-Haag-Minder-Stress-Drukke-Agenda

Allereerst gaan we onderzoeken wat in je werk en voor jezelf belangrijk is. En wat je zèlf wilt gaan doen buiten je standaard ‘takenpakket’.

Daarna bekijken we je werk en persoonlijke activiteiten om het overzicht te krijgen. We gaan alles vinden wat je kunt elimineren, automatiseren of uitbesteden. Bij dit onderdeel hoort NEE durven én kunnen zeggen tegen datgene wat je niet meer wilt.
Zo creëren we de benodigde ruimte voor het toevoegen van alle activiteiten die je zélf graag wilt doen. Jouw ideale agenda.

Weg met die stress! We bepalen een agenda die wel voor jou werkt.

Je huidige activiteiten en toekomstwensen bekijken kan bij jou op kantoor of bij je thuis. Veel klanten vinden het juist prettig om het tijdens een sessie bij de coach aan tafel of tijdens een wandeling in de natuur te bespreken. In een andere omgeving krijg je het vaak veel sneller helder. En eventuele praktische vervolgstappen kunnen we dan bij jou thuis of in het bedrijf doen.

 

[btnsx id=”310″]

of eerst naar werkwijze

 

Ik stop met geleefd worden,

        en kies mijn eigen pad!